Kamermuziek is een grote liefde van Aimée van Delden. In kleine ensembles voelt zij zich als een vis in het water en komt de harp goed tot zijn recht. Kamermuziek biedt een prachtig repertoire voor de harp. Hoogtepunten daarbij zijn werken van de Franse Impressionisten. Maar ook de barok, romantiek en 20e eeuw bieden een rijkdom aan fraaie composities.

 

Aimée werkt zeer regelmatig samen met de fluitist Raymond Honing. Samen hebben zij een breed repertoire van Bach tot Piazzolla. Een bijzonder fluit-harp programma bestaat uit werken van Mozart, Donizetti, Spohr en tijdgenoten op historische instrumenten. Maar ook modernere werken zijn bij Raymond en Aimée in goede handen. Onlangs namen zij het fluit-harp concert van W.A. Mozart op met L'Orchestra Particolare voor CD en DVD. 

 

Samen met de altviolist Ruben Sanderse vormen Aimée en Raymond Trio Pissarro.

 


In voorgaande jaren speelde Aimée in diverse ensembles waaronder Trio Claudel, Het Amata Trio en Duo Violarpa. Met Trio Claudel maakte zij een cd en was ze te zien op tv in vijf Tros Koffieconcerten. Thans speelt zij o.a. in het Trio Centella, met sopraan Selma Harkink en fluitiste Suzanne Arends. Voor een concert op hoog niveau en een uitstekende presentatie bent u bij Aimée aan het juiste adres. 

 


 


Prelude uit de Suite Bergamasque van Claude Debussy,
Trio Pissarro, liveopname
DMC Firewall is a Joomla Security extension!